Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Το ρίσκο του Σηφάκη και ο κίνδυνος!

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής σε ότι αφορά την κατάσταση του Μιχάλη Σηφάκη. «Ο Μιχάλης παίζει με πόνους εδώ και 5-6 μήνες. Εφόσον τελικά κάνει εγχείρηση, μπορεί και να μείνει έξω μέχρι οκτώ μήνες» ήταν το… ρεζουμέ των όσων είπε ο έμπειρος γιατρός των κίτρινων μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, το πρωί της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πανταζής αποκάλυψε αρχικά ότι: «Ο Μιχάλης έχει ένα οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο. Είναι τραυματίας εδώ και 5-6 μήνες, αλλά έπαιζε με πόνους και με ενέσεις προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα. Είναι από τις περιπτώσεις, όπου ο παίκτης βάζει πάνω από την υγεία του, το συμφέρον της ομάδας», ενώ συμπλήρωσε τονίζοντας ότι: «αποφασίσαμε από κοινού να σταματήσουμε τις δραστηριότητες. Θα κάνει μια ειδική θεραπεία με ενέσεις, προκειμένου να αποφύγει την εγχείριση. Σε τέτοιες περιπτώσεις η εγχείριση είναι πολύ δύσκολη και μπορεί να τον αφήσει μέχρι και οκτώ μήνες εκτός δράσης! Όμως κάνουμε προσπάθεια να το αντιμετωπίσουμε και να γλυτώσουμε τα χειρότερα. Παράλληλα, γίνεται θεραπεία για να ξεπεράσει κι ένα πρόβλημα που έχει στη μέση του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά…».

Τέλος, ο γιατρός των κίτρινων επιβεβαίωσε ότι τη Δευτέρα ο Σάκης Πρίττας «θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός από 3 έως 6 βδομάδες», με σκοπό να είναι έτοιμος τουλάχιστον από την προετοιμασία της νέας περιόδου, ενώ ο Ραούλ Μπομπαντίγια παρουσιάζει σημαντική βελτίωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: