Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η σιωπή του Σάντος και τα λεφτά του φιλικού με την Ιταλία

Σιγή ιχθύος τήρησε ο Φερνάντο Σάντος μετά τη λήξη του προχθεσινού φιλικού της Εθνικής με την Πολωνία (0-0). Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είπε κουβέντα στα αποδυτήρια, όμως στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα φάνηκε ενοχλημένος, καθώς έκανε λόγο για ατομισμό από κάποιους διεθνείς, προσθέτοντας ότι έβαλε τις... ρεζέρβες για να δει ποιοι μπορούν να βοηθήσουν. Αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πληρώσουν το «μάρμαρο», ενώ οι υπόλοιποι θα ακούσουν ατομική κριτική.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάντος τον Ιούνιο, πριν τον εντός έδρας αγώνα με τη Μάλτα, θα έχει τετ α τετ με τους παίκτες, προκειμένου να τους ασκήσει κριτική για τις κακές έως μέτριες εμφανίσεις της Εθνικής, τόσο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μάλτα, όσο και στο φιλικό με την Πολωνία.

Στο διάστημα του... κενού, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο, ο Πορτογάλος θα ασχοληθεί και με το σχέδιο αναδόμησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ηδη έχει πάρει το... πράσινο φως και μέρος των 300.000 ευρώ από τα έσοδα του φιλικού με την Ιταλία θα διατεθούν για αυτό το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: