Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Παραλίγο… «νερατζούρο» ο Μέσι!

Την αποκάλυψη του Iταλού μάνατζερ Μπρονζέτι ότι η Ίντερ είχε πλησιάσει το Μέσι στην ηλικία των δεκαεπτά ετών, αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει, επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μάρκο Μπράντσα.

Το μέλος της διοίκησης των «νερατζούρι» εξέφρασε το θαυμασμό που είχε πάντα η ομάδα του για τον Αργεντίνο και μίλησε στο κανάλι της Ίντερ για το μεταγραφικό σχεδιασμό και τους πιθανούς στόχους του συλλόγου.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του Μέσι, τον θαυμάζαμε. Εκείνος και η οικογένειά του προτίμησαν να μείνουν στο σύλλογο που τους στήριξε. Έτσι ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Υπάρχει μεταγραφική σπίθα και αν εκτιμήσουμε ένα ποδοσφαιριστή για την τεχνική του, αποφασίζουμε να κάνουμε πρόταση», είπε ο Μπράντσα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ μίλησε και για πιο… αντικειμενικούς στόχους της ομάδας του για φέτος: «Ο Αλέξις Σάντσεζ είναι ακριβός και αυτό κάνει δύσκολη την απόκτησή του, αλλά θα το ξανασυζητήσουμε. Ο Νούρι Σαχίν είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση και κάνει καλή σεζόν στη Μπορούσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: