Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τρεις αγωνιστικές στον Ηρακλή

Με τιμωρία της έδρας για τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 7.195 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ηρακλής για τα έκτροπα στον αγώνα με τον Άρη.

Η απόφαση από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αναφέρει: α) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 2.200,00 ευρώ

β) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, ποινή αποκλεισμού (μία (1) αγωνιστική + προσαύξηση μίας (1) αγωνιστικής κατ΄ άρθρο 26) δύο (2) αγωνιστικών ημερών χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο (3.300,00 ευρώ προσαυξημένο κατά 50% κατ΄ άρθρο 26) 4.950,00 ευρώ και

γ) για περιορισμένης έκταση επεισόδια κατά την έννοια του άρθρου 67 παρ. 2 αριθμός ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) μίας (1) αγωνιστικής, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ την 26-3-2011».

Η ΚΑΕ Ηρακλής θα καταθέσει έφεση στο ΑΔΕΑΔ κατά της απόφασης του αθλητικού Δικαστή και η οποία θα γίνει γνωστή τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Το παρών στα γραφεία του αθλητικού Δικαστή στην Αθήνα έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, που κατέθεσε ιδιοχείρως το ιδιόχειρο υπόμνημα της απολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: