Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Στην... αντεπίθεση ο Κούγιας

Με προσωπική του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Παναχαϊκής, ο Αλέξης Κούγιας επιτίθεται για μια ακόμα φορά στους ανθρώπους του Απόλλωνα αλλά και στις αθηναϊκές εφημερίδες για τον τρόπο που κάλυψαν το επεισόδιο.


Αναλυτικά:


«Δεν επιθυμούσα να δώσω συνέχεια στην χθεσινή αλήτικη και εγκληματική συμπεριφορά του στενού περιβάλλοντος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης αλλά οι δηλώσεις του προέδρου κ. Αγγελετόπουλου και οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου Σταμάτη Βελή, αρχηγού των δραστών, με φέρνουν στην δύσκολη θέση να επανέλθω στο θέμα.


Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με τους Αθηναίους δημοσιογράφους οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της Γ’ Εθνικής (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αντί να καταδικάσουν αυτή την αλήτικη και εγκληματική συμπεριφορά από την οποία κινδύνευσε η ζωή μου αλλά και η ζωή του προπονητή μας Ηλία Φυντάνη, έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν ότι κακώς κάναμε το λάθος και πήγαμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι δύο αντίπαλων ομάδων, εκ των οποίων την μια την αντιμετωπίζουμε σε μια βδομάδα, γιατί έτσι (αν είναι δυνατόν να το υποστηρίζει κάποιος) δικαιολογημένα προσπάθησαν να μας σκοτώσουν.


Η άποψη του κ. Βελή και του κ. Αγγελετόπουλου και των δημοσιογράφων που τους υποστηρίζουν είναι ότι απαγορεύεται ο πρόεδρος και ο προπονητής μιας αντιπάλους ομάδας να πάνε σε ένα γήπεδο και αν τολμήσουν να το κάνουν, όσοι προσπάθησαν να τους σκοτώσουν είναι δικαιολογημένοι.


Κατόπιν αυτής της άνανδρης αντίδρασης αποφάσισα να μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση τον πρόεδρο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Αγγελετόπουλο (είναι ο πατέρας αυτού που εμφανίζεται σε όλες τις εφημερίδες να με γρονθοκοπεί από πίσω φορώντας την φόρμα του Απόλλωνα ενώ προσπαθεί μετά από δέκα λεπτά άγριου ξυλοδαρμού να μας σώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Θεοχαρίδης) , ο οποίος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο Φυντάνης και εγώ πήγαμε στο γήπεδο έχοντας σαν στόχο να επιδιώξουμε την δολοφονία μας και εμείς να έχουμε φωτογράφο για να απαθανατίσει το γεγονός.


Θα μηνύσω επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση αυτό το νέο φρούτο του ελληνικού ποδοσφαίρου τον ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σταμάτη Βελή ο οποίος τόλμησε να με κατηγορήσει ότι δήθεν τον έβρισα ενώ δήθεν ευγενικά με παρακάλεσαν να φύγω από το γήπεδο ενώ η αλήθεια είναι ότι αυτή η αντρούκλα ήρθε και με κλώτσησε στο κεφάλι από πίσω συνοδευόμενος από τους Συρίγο, Βενεδίκη και τον γιο του Αγγελετόπουλου με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών να έχει διαπιστώσει τόσο στο κεφάλι μου όσο και στο κεφάλι του Ηλία Φυντάνη πολλαπλές επικίνδυνες κακώσεις απαιτώντας από εμένα να μείνω εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων για μια εβδομάδα.


Επειδή γνωρίζω πως όλες οι Αθηναϊκές ομάδες, οι ποδοσφαιριστές τους, οι προπονητές τους αλλά και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Γ’ Εθνικής είναι συγκοινωνούντα δοχεία δεν εκπλήσσομαι για τον τρόπο που κάλυψαν αυτήν την εγκληματική συμπεριφορά.


ΛΥΠΑΜΑΙ που τους στενοχωρήσαμε και παίρνουμε το πρωτάθλημα, γνωρίζω πως μας είχαν ξεγραμμένους αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της και κάποιες εφημερίδες δημοσίευσαν την ψευδή και συκοφαντική είδηση ότι δήθεν ο Φυντάνης και εγώ προκαλέσαμε τα επεισόδια και πήγαμε στην Ριζούπολη με φωτογράφο θα τους μηνύσω στα ποινικά δικαστήρια και θα τους ζητήσω και χρηματική αποζημίωση.


Θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα τους, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ, και τα δύο παιχνίδια που απομένουν στη Πάτρα θα τα κάνουμε ποδοσφαιρική γιορτή όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα με όλους τους αντιπάλους μας.


Έδωσα εντολή να απαγορευτούν όλες οι δημόσιες δηλώσεις όλου του στενού περιβάλλοντος της ΠΑΕ Παναχαϊκή (ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση) για να μην προκληθεί αντίδραση των οπαδών μας.


Επίσης θέλω να κάνω μια ερώτηση σε αυτήν την αντρούκλα:


Πώς λέγεται αυτός ο άντρας ο οποίος μαζί με ένα ολόκληρο γήπεδο χτυπάει, βρίζει και απειλή δύο ανυπεράσπιστους ανθρώπους?


Η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια της και απέναντι σε αυτούς που έχω καταγγείλει και οι οποίοι εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι είναι στάση ζωής μου, παρά την επωνυμία και την επαγγελματική καταξίωση, να μην προσλάβω μπράβους για να με προστατεύουν.


Δυστυχώς δεν μπορώ να προσλάβω μπράβους για να με προστατεύουν και κυκλοφορώ πάντα μόνος μου όπως έγινε και εχτές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: