Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νέβιλ: «Είχε έρθει η ώρα»

Απόλυτα έτοιμος για τη στιγμή που θα κρεμούσε τα παπούτσια του ένιωθε ο Γκάρι Νέβιλ και τώρα απολαμβάνει το ποδόσφαιρο έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς να νιώθει την ανάγκη να επιστρέψει.

«Ήταν μία μάχη μέχρι το τέλος για μένα. Ήμουν έτοιμος για το τέλος. Συνήθως όταν σταματάς την καριέρα σου, σου λείπει το ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου όμως νιώθω γεμάτος. Μου αρέσει να παρακολουθώ τώρα τους αγώνες από μακριά», τονίζει ο Νέβιλ που θυμήθηκε την καθημερινότητά του λίγους μήνες νωρίτερα:

«Ξενοδοχεία, ξεκούραση, αγώνες, φαγητό, ύπνος. Αυτό ήταν το σχέδιο και το ακολουθούσα ευλαβικά. Έχεις μία προνομιακή ζωή με φλας και δημοσιότητα, όμως πρέπει να μένεις επαγγελματίας».

Στη συνέχεια ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια στην αξία του Χαβιέ Ερνάντες:

«Μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην ομάδα. Είναι γκολτζής, έχει φοβερές κινήσεις, λιγάκι όσο χρειάζεται εγωιστής και δουλεύει πάρα πολύ τρέχοντας ασταμάτητα. Ξεσηκώνεις όλο το γήπεδο, όταν με τόσο ταλέντο δείχνεις τέτοια όρεξη για τρέξιμο και δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: