Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Με Πουγιόλ και Κεντίρα το «classico» του τελικού!!

Με Κάρλες Πουγιόλ και Σάμι Κεντίρα παρόντες θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κόπα ντελ Ρέι.


Ο  αμυντικός των «μπλαουγκράνα» ξεπέρασε τελικά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι της  Primera Division το Σάββατο απέναντι και συμπεριλήφθηκε κανονικά  στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον τελικό στο «Μεστάγια».


Ο Αντριάνο είναι επίσης στην διάθεση του Γκουαρντιόλα, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες  Ερίκ Αμπιντάλ και Μπόγιαν Κρκιτς. Ο  προπονητής των Καταλανών πήρε μαζί του στην αποστολή για τη Βαλένθια όλους τους διαθέσιμους παίκτες, μεταξύ αυτών και τους νεαρούς Φοντάς, Τιάγκο, Νολίτο, Μοντόγια, Ντος Σάντος και Μινιό.


Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων ο  Σάμι Κεντίρα αποχώρησε προληπτικά με ενοχλήσεις  λίγα λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά,  η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και  συμπεριλήφθηκε στη 19μελή αποστολή της «βασίλισσας» για τον μεγάλο αγώνα.


Στη Μαδρίτη  ωστόσο θα παραμείνουν ο τιμωρημένος Ραούλ Αλμπιόλ, οι τραυματίες Λασανά Ντιαρά και Φερνάντο Γκάγκο, αλλά και οι Πέδρο Λεόν και Σέρχιο Κανάλες .


Αναλυτικά η αποστολή των «μερένγκες»:


Κασίγιας, Αντάν, Ντούντεκ, Πέπε, Καρβάλιο, Σέρχιο Ράμος, Αντεμπαγιόρ, Ρονάλντο, Κακά, Μπενζεμά, Γκρανέρο, Μαρσέλο, Αλόνσο, Αρμπελόα, Γκαράι, Ιγκουαΐν, Ντι Μαρία, Εζίλ και Κεντίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: