Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση χωρίς ανησυχία!!

Από τα τέλη του Φλεβάρη η πρώτη λέξη που λένε οι άνθρωποι της ΑΕΚ μόλις ξυπνήσουν το πρωί και η τελευταία πριν κοιμηθούν, είναι «αδειοδότηση». Και προκειμένου να μην χρειαστεί να γίνει ο εφιάλτης τους, τρέχουν τους τελευταίους σχεδόν δυο μήνες, προκειμένου να τακτοποιήσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να είναι πλήρης ο φάκελος.

Τώρα οι ώρες προκειμένου η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίσει για την αδειοδότηση, μετρούν αντίστροφα. Όμως στην ΑΕΚ δείχνουν να μην ανησυχούν για την απόφαση. Θεωρούν πως ο φάκελος της ομάδας είναι πλήρης, από τα έγγραφα που απαιτούνται δεν λείπει τίποτα, ενώ υπάρχουν και οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις. Επομένως στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση. Και επιπλέον, πως δεν θα υπάρξει καν ανάγκη για την περιβόητη εγγυητική επιστολή.

Πάντως, παρά το γεγονός πως δεν εκφράζονται ανησυχίες, το παρόν στην ΕΠΟ θα δώσει ο δεύτερος τη τάξει στην ΠΑΕ και σύμβουλος του προέδρου Γιώργος Κωνσταντινίδης. Και αυτό προκειμένου να διευθετήσει οποιοδήποτε ζήτημα, αν και εφόσον αυτό προκύψει. Ή να δώσει τις οποιεσδήποτε διευκρινήσεις. Έτσι κι αλλιώς όμως, στην ΑΕΚ εκτιμούν πως το μεσημέρι της Τρίτης, ο σκόπελος της αδειοδότησης θα έχει ξεπεραστεί. Τουλάχιστον μέχρι και το καλοκαίρι, που η Ένωση θα κληθεί να βρει ένα ποσό της τάξεως των έξι ή ενδεχομένως και οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ, προκειμένου να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: