Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Αυτούς θέλει η Λίβερπουλ!

Τους τρεις μεγάλους μεταγραφικούς «στόχους» της Λίβερπουλ ενόψει καλοκαιριού αποκαλύπτει την Τρίτη η «The Sun», με τα ονόματα των Γιορίς, Σακχό και Μ’ Βιλά να βρίσκονται στο μπλοκάκι των «Κόκκινων»!

Σύμφωνα με τους Άγγλους λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νταμιέν Κόλιν, έχει ρίξει στο τραπέζι τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι φαίνεται ότι αρέσουν και στον Κένι Νταλγκλίς. Πάντως και οι τρεις περιπτώσεις παρουσιάζουν δυσκολίες…

Ο Γιοάν Μ’ Βιλά ανήκει στην Ρεν και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Le Championnat. Οι Γάλλοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι για να τον παραχωρήσουν θα πρέπει να λάβουν μια πρόταση που θα φτάνει τις 18 εκ λίρες.

Όσο για τον Ουγκο Γιορίς, η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του, καθώς ο Πέπε Ρέινα λογικά θα αφήσει το καλοκαίρι το «Άνφιλντ» και θα «μετακομίσει» στο «Ολντ Τράφορντ» και την Γιουνάιτεντ. Η Λιόν πουλάει τον Γιορίς εάν έρθει μια πρόταση στις 20 εκ λίρες

Τέλος και όσον αφορά την υπόθεση του Σακχό, η Παρί Σεν Ζερμέν θα πει «ναι» εάν οι «Κόκκινοι» είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν περίπου 15 εκ λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: