Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φιλική… πεντάρα του ΠΑΟΚ στη Κρήτη

Ο ΠΑΟΚ, με χατ-τρικ του Αθανασιάδη, επικράτησε 5-1 του ΟΦΗ, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ηράκλειο, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την ομάδα της Κρήτης. Το παρών στο «Γεντικουλέ» έδωσαν περίπου 3.500 θεατές, μεταξύ των οποίων και οπαδοί του ΠΑΟΚ.
O ΟΦΗ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7΄με τον Τάντιτς, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Παπουλή. Στο 46΄ ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα με τον Αθανασιάδη, μετά από ασίστ του Γεωργίου, ενώ στο 51΄ ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε το 2-1, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Κουτσιανικούλη. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 69΄, με σκόρερ και πάλι τον Αθανασιάδη, μετά από νέα ασίστ του Κουτσιανικούλη. Στο 77΄ ο Γεωργίου ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ στο 80′ το σκορ έγινε 5-1 με κεφαλιά του Τσουκαλά, μετά από σέντρα του Φωτάκη.
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Χαριτωνίδης, Ρούσεφ, Μπούρμπος, Ρόβας, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Κατσικογιάννης (64 Κάλαϊτζιτς), Παπουλής (73 Ζορμπάς), Μπερτίν, Τάντιτς (57 Αγρίτης).
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Μπαλάφας (67 Μαλεζάς), Βιτόλο (71 Τσουκαλάς), Κοντρέρας (67 Τσιρίλο), Φωτάκης, Κουτσιανικούλης (71 Βιεϊρίνια), Σακελλαρίου (67 Λίνο), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης (71 Σαλπιγγίδης), Έτο (46 Γεωργίου), Αρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: