Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Γρανούζης : «Διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες»

Η Λέσχη Φίλων Άρη ανακοίνωσε την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης για τις 11 Μαΐου, από τις οποίες θα προκύψει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, μια και εκπνέει η θητεία του νυν διοικητικού συμβουλίου.

Το The Player επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Λέσχης Φίλων Άρη Γιάννη Γρανούζη, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος της ομάδας περιμένει, έχει αγωνία σκέφτεται την επόμενη μέρα του συλλόγου και της ΠΑΕ. Γι αυτό και δεν αφήνουμε πολύτιμο χρόνο να χαθεί. Θέλω να διαβεβαιώσω και εγώ και τα μέλη του δ.σ. της Λέσχης, ότι στις εργασίες της γενικής συνέλευσης θα ανακοινωθούν κάτω από απόλυτη διαφάνεια, όλα εκείνα τα στοιχεία από το 2006 κι έπειτα, μέχρι και τις μέρες μας, προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά και να δοθούν απαντήσεις σε κάθε θέμα».

Ο κ. Γρανούζης υπογράμμισε ακόμη ότι: «Οι φίλαθλοι του Άρη να είναι σίγουροι ότι θα υπάρξουν για μια ακόμη φορά δημοκρατικές διαδικασίες, όπως αυτές που έφερε στην αθλητική πραγματικότητα η Λέσχη και ο σύλλογος, σε μια πρωτοποριακή προσπάθεια. Η Λέσχη έχει μεγαλώσει, θα μεγαλώσει περισσότερο και θα αποτελεί το φωτεινό μονοπάτι του συλλόγου. Το μεγάλο προνόμιο του λαού του Άρη είναι ότι, μέσω της Λέσχης, επιλέγει αυτούς που οδηγούν το τιμόνι της ΠΑΕ για δύο χρόνια. Κάθε μέρα που περνά, ο κόσμος συνειδητοποιεί το πόσο σημαντικό είναι αυτό».

Ο πρόεδρος της Λέσχης υπογράμμισε ακόμη ότι: «Η ψήφος του κάθε αρειανού για τη διοίκηση της ομάδας του είναι το υπέρτατο αγαθό, ενώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνούμε ότι η Λέσχη Φίλων Άρη αποτελεί έναν μεγάλο και ανιδιοτελή «χορηγό» της ΠΑΕ, παρέχοντας ρευστότητα σε δύσκολες οικονομικά εποχές».

Σε ερώτησή μας, εάν άλλαξε κάτι από τη θέση του, όπως την είχε εκφράσει πριν μερικές εβδομάδες σύμφωνα με την οποία, ο ίδιος δεν σκοπεύει να εμπλακεί στις εκλογές της ΠΑΕ, διεκδικώντας την προεδρία ήταν κατηγορηματικός για μια ακόμη φορά: «δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: