Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Νικολαΐδης: «Αγαπάς τον Άρη; Απόδειξη»

Ο Άρης μπήκε από το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη διαδικασία των εκλογών της ΠΑΕ Άρης, μέσω της Λέσχης και ο αντιπρόεδρος του Φορέα Αλέξανδρος Νικολαΐδης τοποθετήθηκε δημόσια...

"Σίγουρα έχουμε αντιληφθεί τη σημαντικότητα των εκλογών. Πιστεύω πως από τη μέρα που ιδρύθηκε η Λέσχη, οι εκλογές που πλησιάζουν είναι οι πιο σημαντικές μέχρι στιγμής. Θα δείξουν τον παλμό, στο σφυγμό και την υπευθυνότητα του κόσμου απέναντι στην ομάδα" είπε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη για να συμπληρώσει: "O κόσμος πρέπει να ενεργοποιηθεί. Έχουμε κάνει πολλές φορές έκκληση για συμμετοχή στη Λέσχη. Ειδικά τώρα είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία και για τους ανθρώπους που εκφράζουν κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ και του Φορέα.. Θέλουμε και αυτούς τους ανθρώπους κοντά μας για να ακούσουμε τις γνώμες τους και να προτείνουν κάποιες αλλαγές που δεν έχουμε σκεφτεί εμείς.

Επίσης μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν να παρουσιάσουν ένα πλάνο που έχουν σκεφτεί και να θέλουν να είναι υποψήφιοι, είναι στο χέρι του κόσμου να τους ψηφίσει. Πρέπει να καταλάβουν όμως όλοι πόσο σημαντικό και πρωτοποριακό είναι αυτό το εγχείρημα. Οποιοσδήποτε θέλει να δηλώσει υποψηφιότητα, πρέπει να είναι έτοιμος ώστε να την οδηγήσει στην επιτυχία".

Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Νικολαΐδης είπε: "Εμείς εδώ και πέντε χρόνια έχουμε κάνει πράγματα που τώρα σκέφτονται να κάνουν οι άλλες ομάδες. Τους περιμένουμε όλους κοντά μας για να δυναμώσουμε τη φωνή της Λέσχης. Τους προσκαλούμε να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για τον Άρη. Αν ενδιαφέρει κάποιον πραγματικά το καλό του Άρη, η καλύτερη ευκαιρία να το αποδείξουν είναι συμμετέχοντας στις διαδικασίες της Λέσχης. Οποιαδήποτε άλλα σχόλια εκτός επισήμου Φορέα, θεωρώ ότι γίνονται υστερόβουλα και όχι για το καλό της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: