Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Το Κύπελλο ακόμη παίζεται…

Μπορεί ο τίτλος στη Serie A να οδεύει ολοταχώς προς τη Μίλαν, ωστόσο το Κύπελλο παίρνει «φωτιά» με τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων της ημιτελικής φάσης του θεσμού τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Απόψε διεξάγεται ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στη Ρόμα και την Ίντερ, που έχοντας αποτύχει παταγωδώς στο πρωτάθλημα, αναζητούν διέξοδο και κούπα μέσω Κόπα Ιτάλια. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πέντε φορές τα προηγούμενα έξι χρόνια στον τελικό, με πιο πρόσφατο τον περσινό, όπου οι «νερατζούρι» επικράτησαν 1-0. Η Ρόμα, που προέρχεται από ήττα με 3-2 στο «Ολίμπικο» από την Παλέρμο, θα έχει μεγάλο απόντα τον τιμωρημένο Τότι, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Ζούλιο Σέρτζιο και Μεξές. Στον αντίποδα, η Ίντερ που έχασε με 2-0 από την Πάρμα αποχαιρετώντας οριστικά τον τίτλο, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ετό, Σάμουελ και Κόρντομπα.

Την Τετάρτη η Μίλαν των πολλών προβλημάτων φιλοξενεί την Παλέρμο. Ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πάτο, Νέστα, Αμπροζίνι, Αμπιάτι, Ιντζάγκι, Γιανκουλόφσκι και Μπονέρα, αλλά κανονικά θα παίξει ο τιμωρημένος για άλλα δύο ματς στο πρωτάθλημα. Από τους Σικελούς θα λείψει ο τραυματίας Παολούτσι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη 19 Απριλίου

Ρόμα-Ίντερ 21:45

Τετάρτη 20 Απριλίου

Μίλαν-Παλέρμο 21:45

Οι επαναληπτικοί:

Τρίτη 10 Μαΐου

Παλέρμο-Μίλαν 21:45

Τετάρτη 11 Μαΐου

Ίντερ-Ρόμα 21:45

Δεν υπάρχουν σχόλια: