Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Πρόταση Πηλαδάκη σε Μάρκο!

Ο Κώστας Πηλαδάκης βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες στο παρελθόν.

Ένα νέο πόστο θα εφαρμόσει από τη νέα σεζόν στη Λάρισα ο Κώστας Πηλαδάκης, αυτό του τεχνικού διευθυντή. Γι’ αυτό ο πρόεδρος των «βυσσινί» βρίσκεται στην αναζήτηση αυτού που θα πάρει τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πηλαδάκης ήρθε σε επαφή με τον Δημήτρη Μάρκο, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ όσο και στις Νάουσα, Καλαμάτα, ενώ υπήρξε 17 φορές διεθνής. Όσον αφορά τους τίτλους, ο 40χρονος, πλέον, Μάρκος έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και πέντε κύπελλα, τρία με το «τριφύλλι» κι από ένα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Προσφυγή ο Κούλιτς

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σανέλ Κούλιτς κατέθεσε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΛ, αν και ο ίδιος δεν έδωσε το παρών στη χθεσινή προπόνηση.
Πηγή: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: