Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οι παίκτες θα κρατήσουν ή όχι τον Φερέιρα!!

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, το μέλλον του Φερέιρα στον πράσινο πάγκο και η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξαρτώνται αποκλειστικά από τους παίκτες. Αυτοί θα κρατήσουν τον Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία ή θα του.ανοίξουν την πόρτα της Παιανίας. Νομίζουμε πως αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο και αν υπάρχουν ακόμη ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής που συμπαθούν τον 65χρονο τεχνικό, τότε έχει ελπίδες ο Φερέιρα να παραμείνει στην Ελλάδα. Αν υπάρχουν, επαναλαμβάνουμε. Ωστόσο όπως σημειώναμε και σε άλλο κείμενο, σε μεγάλο βαθμό έχει χάσει τα αποδυτήρια, η πειθαρχία αποτελεί ακόμη άγνωστη λέξη, με αποτέλεσμα το τι θα κάνει η ομάδα στα πλέι-οφ, να εξαρτάται από δυο-τρεις προσωπικότητες.

Για όσους δεν θυμούνται τον Νιόπλια στην αρχή τον γούσταραν οι παίκτες, όμως από το καλοκαίρι του 2010 και μετά, γύρισε ο διακόπτης και τον έφαγαν «λάχανο» οι.καταστάσεις και τα αποτελέσματα.  Κάπως έτσι θα πάει η δουλειά και με τον Πορτογάλο και νομίζουμε το γνωρίζει, γι' αυτό έχει κάνει διάφορα τετ-α-τετ με παίκτες, προκειμένου να πάρει κλίμα.

Το πρόγραμμα του Πάσχα

Οι πράσινοι είχαν ρεπό τη Μ. Δευτέρα και το πρωί της Μ. Τρίτης επιστρέφουν στην Παιανία για προπόνηση. Χαλαρή προφανώς αφού ακολουθεί το Πάσχα και περίπου δύο εβδομάδες ως την έναρξη των πλέι-οφ. Οι παίκτες θα κάνουν προπόνηση και το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και μετά είναι ελεύθεροι ως το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, όταν και θα γυρίσουν στην Παιανία για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το μίνι πρωτάθλημα του Μαΐου.

Συνάντηση Γόντικα-Φερέιρα

Την Τρίτη δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Γόντικα με τον Φερέιρα. Οι δύο συνεργάτες τα είπαν και την περασμένη Παρασκευή στην Παιανία και αν τελικά συναντηθούν, λογικά θα συνεχίσουν από.κει που έμειναν. Τι μπορούν να κάνουν για να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και φυσικά πώς να παίρνουν τα αποτελέσματα που απαιτούνται στα πλέι-οφ. Δεν νομίζουμε να επεκταθούν σε άλλα ζητήματα, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Δεν ωφελεί σε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: