Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ολυμπιακός καλεί Βιτόλο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Βίκτορ Βιτόλο. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εκφράζει τον θαυμασμό του για το αμυντικό χαφ και δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση στον ΠΑΟΚ.
Ολυμπιακός καλεί Βιτόλο!
Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έχει ψηλά στην εκτίμηση του τον Βίκτορ Βιτόλο και θα ήθελε να τον φέρει στον Πειραιά την νέα χρονιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρει παίκτες στο Λιμάνι λόγω Τσάμπιονς Λίγκ θα κινηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού μέσου.
Ο Βιτόλο που έχει κάνει δύο εξαιρετικές χρονιές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιο του που φτάνει κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό μπορεί να είναι μεγάλο όμως και με λιγότερα χρήματα μπορεί να κλείσει η συμφωνία.
Νεότερα για το θέμα αναμένεται να υπάρξουν στο τέλος των πλει οφ και όχι νωρίτερα. Ας μην ξεχνάμε πως Βιτόλο και ΠΑΟΚ θα κουβεντιάσουν στο τέλος της χρονιάς όχι πάντως για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού χαφ.
Πηγή gazzetta  gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: