Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σούμποτιτς: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι»!!

Με σκοπό να εξασφαλίσει μαθηματικά την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη στο «Αλεξάνδρειο», τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ επεσήμανε την σκληρή προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα για αυτό το παιχνίδι.

«Ο αυριανός αγώνας απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας στην έδρα μας είναι ο τελευταίος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση στην βαθμολογική κατάταξη και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη διάρκεια των πλέι οφ, που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι της χρονιάς. Αρχικά θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να καλύψουμε τα κενά των παικτών που μας λείπουν.

Από εκεί και πέρα οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού γιατί αν δείξουμε σημάδια χαλάρωσης θα το πληρώσουμε, όπως έγινε και στο προηγούμενο ματς με τον Πανιώνιο. Οι προπονήσεις είναι σκληρές και μέσα από αυτές θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε σταθερότητα για τη συνέχεια. Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει ενόψει της έναρξης των πλέι οφ».

Ο Κώστας Σλούκας είπε: «Αγωνιζόμαστε με μια καλή ομάδα στην έδρα μας και θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να διασφαλίσουμε την τέταρτη θέση στη βαθμολογική κατάταξη της κανονικής περιόδου. Πρωτίστως πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα ώστε να μην αφήσουμε περιθώρια στον Ίκαρο να αντιδράσει.

Οφείλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο να μας δει και να του αποδείξουμε ότι αξίζει να είναι δίπλα μας στα δύσκολα παιχνίδια των πλέι οφ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά που έχουν προκύψει στην ομάδα ώστε να πάρουμε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: