Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Οριστικά στις 15/5 ο τελικός!!

Από 900 εισιτήρια και 50 προσκλήσεις θα πάρουν οι «αιώνιοι» για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Ελλλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί οριστικά στις 15 Μαΐου (7.00μ.μ).
Στη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της EOK, αποφασίστηκε ότι οι φίλαθλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ελληνικού θα είναι συνολικά 1.800, ενώ κάθε ομάδα θα πάρει και από 50 προσκλήσεις.

Επίσης στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού αποφασίστηκε ότι οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και σωματικός έλεγχος, ενώ δεν θα επιτραπούν πανό και σημαίες.

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση.

Σημειώνεται ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κύριοι Βασιλακόπουλος, Τσαγκρώνης, Βιτζηλαίος από την ΕΟΚ, Σταυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος από τον Ολυμπιακό, Στεφάνου, Γεωργαντής από τον Παναθηναϊκό, ο Αντιστράτηγος Νοτιοανατολικής Αττικής Ανδρικόπουλος και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Αθλητικής Βίας κ. Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: