Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Θέλει Μπάγερν ο Βιδάλ!!

Ο Αρτούρο Βιδάλ εξέφρασε την επιθυμία του να ακολουθήσει τον νυν προπονητή του στη Λεβερκούζεν Γιουπ Χάινκες, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Χιλιανός μέσος είναι ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των Βαυαρών για το καλοκαίρι, με τον ίδιο να δηλώνει πριν από λίγες ημέρες ότι δε θα πάρει οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του πριν τελειώσει η σεζόν. Φαίνεται, όμως ότι άλλαξε πολύ γρήγορα γνώμη, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Bild τόνισε ότι θέλει να ακολουθήσει τον Γιουπ Χάινκες στην Μπάγερν.

«Θέλω πολύ να αγωνιστώ στην Μπάγερν. Θα ήταν φανταστικό να παίξω εκεί υπό τις οδηγίες του Γιουπ Χάινκες», σχολίασε ο άσος της Λεβερκούζεν. Το συμβόλαιο του Βιδάλ με τις «ασπιρίνες» φτάνει στο τέλος του το καλοκαίρι του 2012, όμως ο Ρούντι Φέλερ τόνισε ότι είναι στο χέρι της ομάδας αν θα αποφασίσει να τον παραχωρήσει, με δεδομένο ότι η Λεβερκούζεν θα αγωνιστεί στο Champions League την επόμενη σεζόν. «Η κατάσταση είναι πολύ απλή. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και ο σύλλογος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις», δήλωσε ο Φέλερ.  Όπως φαίνεται, όλα εξαρτώνται από το ύψος της πρότασης της Μπάγερν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: