Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Προκηρύχθηκαν οι εκλογές στον Άρη!

Οι διοικητικές εξελίξεις τρέχουν στον Άρη. Η Λέσχη Φίλων Άρη ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτη ότι: «η έκτακτη ΓΣ με θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη διετία 2011-2013 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.

Ο χώρος διεξαγωγής, η ώρα και τα θέματα ημερήσιας διάταξης της έκτακτης ΓΣ θα δημοσιευθούν 15 ημέρες νωρίτερα, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού.

Στην έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2009-2011 καθώς και ενημέρωση των μελών για την οικονομική εξέλιξη του Συλλόγου από την υπαγωγή στο άρθρο 44 κ έπειτα».

Ανάμεσα στα θέματα των εργασιών της συνέλευσης θα είναι φυσικά και η ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου μέσω εκλογών, με διετή θητεία.

Ακόμη η Λέσχη αναφέρει ότι: «Ο σεβασμός στις αρχές και στις διαδικασίες που δεσμευθήκαμε όλοι ότι διέπουν τη λειτουργία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ επιβάλλει την τεκμηριωμένη και αντικειμενική ενημέρωση των μελών του Φορέα, κάτι το οποίο θα συμβεί στο υπέρτατο θεσμικό όργανο, τη ΓΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Συνεπώς, οποιαδήποτε αποσπασματική και εξωθεσμική συζήτηση και παραφιλολογία αναπτύσσεται στα ΜΜΕ αποτελεί κακόβουλη και ασεβή ενέργεια προς τα μέλη του Φορέα και συνεπώς προς όλο το Σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: