Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κασίγιας: «Είναι πολύ σημαντικός θεσμός»

Ήρθε η ώρα να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο η Ρέαλ Μαδρίτης που την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου σύμφωνα με τον Ίκερ Κασίγιας που τονίζει πως είναι πως πολύ σημαντικός και πρέπει να το κατακτήσουν.
Ο Ισπανός πορτιέρο της Ρεάλ τόνισε σε δηλώσεις του: «Δεν έχει την πολυτέλεια η Ρεάλ να μείνει για 17ο χρόνο χωρίς Κύπελλο κι εγώ δεν έχω πάρει αυτόν τον τίτλο στα 11 χρόνια που είμαι στην ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός θεσμός και θα είναι ακόμη σημαντικότερο για μας αν το κατακτήσουμε. Ήρθε η ώρα για να κατακτήσουμε και πάλι τίτλους, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η πρώτη μας ευκαιρία θα είναι αυτή την Τετάρτη, σε έναν μεγάλο αγώνα ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ισπανίας. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά».
«Ο κόουτς είναι ένας πραγματικός νικητής και από την αρχή έδωσε μεγάλη έμφαση στο Κύπελλο. Τόνιζε πως κάθε ματς είναι σημαντικό, από αυτά με τη Μούρθια και τη Λεβάντε, μέχρι κόντρα στην Ατλέτικο και τη Σεβίλλη. Ήθελε πολύ να φτάσουμε στον τελικό και τώρα θέλει να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: