Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Φερνάντες: «Θέλω να επιστρέψω»

Τις επαφές του με την ομάδα του Ηρακλή επιβεβαίωσε ο Ντάνι Φερνάντες, σε δηλώσεις που έκανε στη «SportDay».
Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος, είπε: «Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στον Ηρακλή. Πέρασα ένα εξαιρετικό εξάμηνο μαζί του, που μου άνοιξε την πόρτα της Εθνικής ομάδας και μου έδωσε τη δυνατότητα να βρεθώ στο Μουντιάλ», αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Δεν εξαρτάται από μένα. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπόχουμ και δεν έχω ενημέρωση για το τι σκέφτεται η ομάδα. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω μαζί τους και θα ξέρω περισσότερα».
Περιμένοντας την αδειοδότηση


Αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή καθώς σήμερα θα παρθεί η απόφαση για την αδειοδότηση, που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ομάδας στις διοργανώσεις τη επόμενης σεζόν, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αναμένεται να παραστεί ο πρόεδρος του «Γηραιού», Γιάννης Τάκης, ο υπεύθυνος των οικονομικών, Αλέξης Κεσόπουλος, αλλά και οι δικηγόροι της ομάδας, Αλέξανδρος Βαγιάτας και Χάρης Γρηγορίου. Η παρουσία τους εκεί θα είναι τυπικού χαρακτήρα.
Παρά την καθυστέρηση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν, ώστε να παραδοθεί πλήρης ο φάκελος, υπάρχει αισιοδοξία και άνθρωποι της ΠΑΕ τόνιζαν χαρακτηριστικά: «ήταν από τους αρτιότερους φακέλους που έχουν δοθεί στην Ομοσπονδία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: