Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τσιώλης: «Καλύτερα που ήρθα από τώρα στον Άρη»

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΤ-3 το βράδυ της Δευτέρας. Ο 52χρονος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά ότι: «τελικά τηρουμένων των αναλογιών, είναι καλύτερα που ήρθα από τώρα στην ομάδα και όχι το καλοκαίρι, αφού ξέρουμε την ομάδα και τις ανάγκες της…».

Ο Τσιώλης επανέλαβε ότι: «τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Άρη, κάνω ένα άλμα στην καριέρα του», υπογράμμισε ακόμη ότι: «ήταν καθοριστική η συμβολή του προέδρου του Θανάση Αθανασιάδη στην απόφασή μου» και έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου της ομάδας: «είναι εκπληκτικός, τον παρακολουθώ όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας και αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να αναλάβει κάποιος μια ομάδα, θέλοντας να είναι αυτή ανταγωνιστική».

Ο προπονητής των κίτρινων είπε ακόμη ότι: «Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχεις και εμείς δίνουμε την υπόσχεση να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα δίνει χαρά με το παιχνίδι της. Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε και καλά αποτελέσματα… Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν. Στον Άρη θα αλλάξουν πολλά και κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία».

Για τον Κόκε επανέλαβε ότι: «κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Τον Κόκε τον θέλαμε, έφυγε για δικούς του λόγους, αλλά δεν κρατάμε κανέναν στην ομάδα με παρακάλια…», παραδέχθηκε ότι: «Ο Καστίγιο θέλει να μείνει στον Άρη», ενώ για τον Μπομπαντίγια: «η παραμονή του εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως από τη συμπεριφορά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: