Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η Ρεάλ θέλει τον… Ιταλό της;

Η «μετα-Μουρίνιο» εποχή έχει ήδη αρχίσει να προγραμματίζεται στις τάξεις της Ρεαλ Μαδρίτης, ανεξαιρέτως κατάκτησης τροπαίων. Ο Μουρίνιο, θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» .

Στο θέμα που φιγουράρει ως αποκλειστικό για το καθημερινό έντυπο αναφέρεται ότι οι  άσχημες σχέσεις του «Μου» με τον Τύπο (ουδείς έχει ξεχάσει την αποχώρηση περίπου 100 δημοσιογράφων από την αίθουσα συνεντεύξεων όταν ο είπε ότι θα μιλήσει ο βοηθός του για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα) και οι συνεχείς δηλώσεις του περί αγάπης προς την Αγγλία είναι δύο πολύ ισχυροί λόγοι για να «σπάσει» το «χρυσό» του συμβόλαιο.


Σύμφωνα με το αγγλικό μέσο ο Πορτογάλος δέχεται πλέον πυρά και εκ των έσω, στοιχείο που αν ισχύει αποδεικνύει την έλλειψη σεβασμού ως προς το πρόσωπο του. Απειθαρχία και «Special one» δεν πάνε μαζί!


Σε ότι αφορά τον Αντσελότι, τα πράγματα είναι πιο δεδομένα, ως προς την απομάκρυνση του από το πάγκο των «μπλε». Η εφετινή πορεία της Τσέλσι, αποτελεί το πλέον ισχυρό επιχείρημα για να απομακρυνθεί ο Ιταλός από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: