Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Έρχεται η «Γιούβε» για Σισέ

Η Λάτσιο έχει βάλει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της τον Τζιμπρίλ Σισέ, όπως επιμένουν στην Ιταλία, ωστόσο μια άλλη μεγάλη ομάδα της γειτονικής χώρας ετοιμάζεται να επισημοποιήσει το… φλερτ με τον Γάλλο φορ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιουβέντους ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά του φορ που αναζητά για τη νέα σεζόν, ώστε να κάνει πιο εύκολη την υπόθεση γκολ.
 
Οι «μπιανκονέρι» προτίθενται να ξοδέψουν γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Σισέ, ποσό που πάντως είναι αμφίβολο αν θα γίνει αποδεκτό από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μιας και η ρήτρα αποδέσμευσής του φτάνει τα 12 εκατ. και δύσκολα οι «πράσινοι» θα πέσουν κάτω από τα 7 εκατ.
 
Είναι γεγονός πάντως πως εκτός από τον Σισέ, πολλοί ατζέντηδες (Έλληνες και ξένοι) έχοντας ακούσει τόσα πολλά για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, προτείνουν σωρηδόν παίκτες του «τριφυλλιού» σε ομάδες του εξωτερικού και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψει ενδιαφέρον για αρκετούς και από συλλόγους που δεν έχουν ακουστεί ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: