Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Θέλει Άρη ο Σκέκιτς

Ο  Μάρκο Σκέκιτς (27,2.08) είναι η πρώτη επιλογή στην λίστα του Λευτέρη Σούμποτιτς εδώ και αρκετό καιρό για την ενίσχυση της ρακέτας. Ο Βόσνιος σέντερ, ο οποίος αυτή την ώρα παίζει με  την Μπουντούτσνοστ απέναντι στην Παρτιζάν στον  ημιτελικό του FINAL FOUR της Αδριατικής Λίγκας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Στέφαν Τοτ θέλει να έρθει στον Άρη αλλά το θέμα είναι τι θα πράξει η ομάδα του Μαυροβουνίου με την οποία έχει συμβόλαιο.

Ο Στέφαν Τοτ μιλώντας στο theplayer.gr υπογράμμισε ότι: «Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Άρη εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική, ο Μάρκο Σκέκιτς θέλει να έρθει και να παίξει στην Ελλάδα. Όμως πρέπει να μιλήσουμε και με την Μπουντούτσνοστ, κάτι που θα γίνει μόλις ολοκληρώσουν τους αγώνες τους στην Αδριατική Λίγκα».

Εκτός του Σκέκιτς ο Λευτέρης Σούμποτιτς ψάχνει και στην  αμερικάνικη αγορά για έναν παίκτη ρακέτας, με την περίπτωση του Ρικάρντο Μαρς να απομακρύνεται.

Στον αγώνα με τον Ίκαρο αύριο στο Αλεξάνδρειο θα παίξει κανονικά ο Κώστας Χαραλαμπίδης που αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις, ενώ θα απουσιάσουν οι Τζον Τόμας και Γάιος Σκορδίλης. μάλιστα με τον τελευταίο υπήρξε χθες επαφή για να επιστρέψει αλλά το θέμα "κόλλησε" και πάλι στα οφειλόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: