Τρίτη 19 Απριλίου 2011

"Δίψα για την κούπα"

Στο γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ του Ατρόμητου που διψάνε για να κατακτήσουν έναν τίτλο, αναφέρθηκε πριν από λίγο σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σπανός.
"Δίψα για την κούπα"
Ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του μέσω του "NovaSportFM", αλλά και στον επικείμενο τελικό εναντίον της ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Για τα εισιτήρια του Κυπέλλου:
«Η πρώτη μέρα επίσημης διάθεσής τους ήταν χθες, αν και ανεπίσημα είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή. Μέχρι σήμερα έχουν φύγει 4.000 κομμάτια, νούμερο που είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Με τη ζήτηση που έχουμε θα εξαντληθούν τα 12.000 κομμάτια που έχουμε στη διάθεσή μας».
Για τον τελικό:
«Υπάρχει αισιοδοξία. Με την πορεία στο πρωτάθλημα αδίκησε τον εαυτό του ο Ατρόμητος. Υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Υπάρχει ρόστερ που διψάει να σηκώσει έναν τίτλο. Είναι τεράστια ευκαιρία να γράψουν με “χρυσά” γράμματα τα ονόματά του στην ιστορία του συλλόγου».
Για το ενδεχόμενο να βγει η ομάδα στο Europa League:
«Διαφορετικά θα χτιστεί η ομάδα αν έχει υποχρεώσεις στο Europa League και διαφορετικά αν έχει μόνο το πρωτάθλημα. Τα σημεία των καιρών είναι πολύ δύσκολα, αλλά έχει αποδείξει ο Ατρόμητος ότι μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί που είναι οι δυνατότητές του. Δεν θα υποθηκεύσω το μέλλον του με αλόγιστες δαπάνες».
Για τη Σούπερ Λίγκα:
«Όσο αφορά το αγωνιστικό, οι θέσεις στη βαθμολογία, από την αρχή ως το τέλος είναι δίκαιες. Δεν μπορεί να πει κανένας ότι πέφτει κάποια σκια από αγωνιστικής πλευράς. Υπήρχαν, ωστόσο, κάποια δυσάρεστα πράγματα. Κάποιοι παράγοντες, δεν είχαν αυτοσυγκράτηση και ξέφυγαν μέσα στη χρονιά».
Για τις μεταγραφές:
«Δεν μας έχει ζητηθεί επίσημα κανένας παίκτης μέχρι στιγμής. Ξέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχουμε παγώσει τα πάντα μέχρι τον τελικό. Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από αυτόν».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: