Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Μενδρινός: «Πληρώσαμε τους 22 χαμένους βαθμούς στην έδρα μας»

Η ώρα του απολογισμού... Ο Κώστας Μενδρινός έκανε «ταμείο» για τη φετινή πορεία της ομάδας του Άρη. «Η θέση που τερματίσαμε σίγουρα δεν μας αντιπροσωπεύει. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά αλλά στους τελευταίους πέντε αγώνες παλέψαμε πολύ για να μπούμε στην πρώτη πεντάδα. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε» είπε μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μετά από τον αγώνα με τον Ηρακλή είχαμε πει όλοι οι παίκτες ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω για εμάς για τον κόσμο της ομάδας και για όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μπορεί να το κάναμε αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό».
 
Αναφερόμενος στο τι έφταιξε φέτος και η ομάδα δεν μπήκε στα πλέι οφ, υπογράμμισε: «Είναι πολλά αυτά που έφταιξαν. Κύριος λόγος όμως ήταν οι 22 βαθμοί που χάσαμε μέσα στην έδρα μας. Τώρα όμως κοιτάμε την επόμενη χρονιά στην οποία δεν πρέπει να πραγματοποιήσουμε τα ίδια λάθη με φέτος ώστε να τερματίσουμε πάνω από την πέμπτη θέση».

Για την παρουσία του κόσμου της ομάδας στο γήπεδο της Ξάνθης δήλωσε: «Ο κόσμος ήρθε και μας στήριξε ξέροντας πως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η είσοδος στα πλέι οφ. Έδωσε βροντερό παρών και του το ανταποδώσαμε με μια νίκη, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή. Πιστεύω πως όπως και εμείς την επόμενη χρονιά θα δώσουμε το κάτι παραπάνω, το ίδιο θα κάνουν και αυτοί».

Σχετικά με τον Σάκη Τσιώλη σχολίασε: «Όταν έρχεται ένας άνθρωπος και βλέπεις στα μάτια του διάθεση για δουλειά, τότε και ο ποδοσφαιριστής νιώθει το ίδιο και να προσπαθεί ακόμα περισσότερο. Έχει περάσει τη δικιά του φιλοσοφία και ψυχολογία. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της επόμενης χρονιάς».

Όσον αφορά τη δική του απόδοση φέτος ανέφερε: «Το αν έπαιξα καλά φέτος δεν θα το κρίνω εγώ αλλά ο κόσμος. Πιστεύω πάντως πως ότι και να μου ζήτησαν φέτος οι προπονητές μου το έκανα ακόμα και σε θέσεις μακριά από τη φυσική μου».
 
Τέλος ο Κώστας Μενδρινός μιλώντας για αυτά που θα κρατήσει από τη φετινή χρονιά, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Σίγουρα η νίκη μέσα στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και η πρόκριση στη φάση των 32 του Europa League είναι στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου των συμπαικτών μου αλλά και όλου του κόσμου. Όσον αφορά τις κακές στιγμές, αυτές είναι οι ήττες που κάναμε μέσα στην έδρα μας και μας κόστισαν πολλούς βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: