Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μέχρι το 2012 στη Μπάγερν ο Μπουτ!!

Το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου για άλλον έναν χρόνο επέκτεινε την Τρίτη ο Χανς-Γιόργκ Μπουτ, την ίδια ώρα που ο Τόμας Κραφτ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Οι «Βαυαροί» έχουν παραδεχτεί ότι θα κυνηγήσουν τη μεταγραφή του Μάνουελ Νόιερ, αλλά θέλουν να κρατήσουν τον Μπουτ για άλλη μία χρονιά.

«Θα δουλέψω σκληρά για μία θέση στη Μπάγερν, είτε είναι εδώ ο Μάνουελ Νόιερ είτε όχι. Τον θεωρώ τον καλύτερο τερματοφύλακα στη Γερμανία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα εδώ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλάμε για σενάρια, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για άλλον έναν χρόνο. Νιώθω ότι είμαι σε κορυφαία φόρμα, αλλιώς δεν θα ανανέωνα το συμβόλαιό μου», δήλωσε ο Μπουτ.

Ο 37χρονος Μπουτ ήταν κοντά στην έξοδο, έχοντας χάσει από τον Γενάρη και τη θέση του από τον Κραφτ μέχρι τη φυγή του Λουίς φαν Χάαλ, αλλά έπειτα από εισήγηση του Γιούπ Χάινκες που θα αναλάβει τα ηνία από τη νέα σεζόν, του έγινε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.

«Ο Γιόργκ Μπουτ είναι ένας τερματοφύλακας πρώτης κλάσης και είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνει μαζί μας για άλλον έναν χρόνο», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος τους συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: