Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι δύσκολα θα παραμείνει στην Γιουβέντους, καθώς ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για τη μείωση της ρήτρας κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Η Γιουβέντους απέκτησε τον Αλμπέρτο Ακουιλάνι με τη μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς του για το τέλος της σεζόν, η οποία ανέρχεται σε 18 εκατ. ευρώ. Ο Ιταλός μέσος έχει μεν ικανοποιήσει τους ιθύνοντες της ομάδας, όμως το ποσό που απαιτείται για την απόκτησή του κρίνεται αρκετά υψηλό από τον τεχνικό διευθυντή της Γιούβε Μπέπε Μαρότα.

Ο Ιταλός παράγοντας αποκάλυψε ότι η Μεγάλη Κυρία επιθυμεί να διατηρήσει τον Ακουιλάνι στις τάξεις της, όμως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα για τη μείωση της ρήτρας κατέληξαν σε αδιέξοδο...

«Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη, την οποία έχουμε δικαίωμα να ενεργοποιήσουμε μέχρι τις 15 Μαΐου. Προσπαθήσαμε να βρούμε μία λύση με τη Λίβερπουλ, ώστε η ρήτρα να μειωθεί, όμως δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε. Μπορώ να πω ότι η Γιουβέντους δεν πρόκειται να πληρώσει αυτό το ποσό», τόνισε ο Μπέπε Μαρότα.