Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Κανένα σχόλιο από Ντε Μπλέκερε!!

Ο Βέλγος διαιτητής, Φρανκ Ντε Μπλέκερε, ο οποίος θα διευθύνει τον αποψινό επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλησε να σχολιάσει τη δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις της «βασίλισσας» εξαιτίας του ορισμού του. 

Ο Ντε Μπλέκερε ήταν ο ρέφερι του περσινού αγώνα μεταξύ των Καταλανών και της Ίντερ του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος με την απόφασή του να αποβάλλει από το παιχνίδι τον Τιάγκο Μότα των «νερατζούρι», είχε προκαλέσει την οργή του Πορτογάλου τεχνικού. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Le Soir» της πατρίδας του, ο Βέλγος διαιτητής δεν θέλησε να σχολιάσει τις αντιδράσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, επικεντρώνοντας τις δηλώσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι.

 «Όταν είσαι διαιτητής σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να μάθεις να ζεις με την κριτική, τόσο τη θετική όσο και την αρνητική. Είμαι πολύ χαρούμενος που με επέλεξαν να διευθύνω αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των περιστάσεων σε ένα πραγματικά απίστευτο παιχνίδι», τόνισε ο Ντε Μπλέκερε. 

Ερωτηθείς αν το τεταμένο κλίμα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης, ο 44χρονος ρέφερι ήταν κατηγορηματικός ότι κρατάει «κλειστά» τα αυτιά του. 

 «Προφανώς και γνωρίζω τι έχει προηγηθεί, αλλά δεν θα το λάβω υπόψη μου. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία και με τη συνδρομή των βοηθών μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να μιλάμε μετά το τέλος του αγώνα μόνο για ποδόσφαιρο», κατέληξε ο Ντε Μπλέκερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: