Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ζουρνατζίδης: «Μας ξένισε η απόφαση της αστυνομίας»

Ο Τέλης Ζουρνατζίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Καβάλα και όχι μόνο.
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας του Δικεφάλου, για την απόφαση της αστυνομίας, να μην επιτρέψει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν οργανωμένα στη Καβάλα, ανέφερε:
«Ήταν μια απόφαση που μας παραξένεψε, γιατί πολύ πρόσφατα βρέθηκαν φίλαθλοι μας στο γήπεδο και δεν συνέβη το παραμικρό. Ήταν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και βοήθησε το παιχνίδι στην εικόνα του. Άλλωστε οι σχέσεις των ομάδων είναι πολύ καλές. Μας ξένισε η απόφαση της αστυνομίας. Είναι πολλοί οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στη Καβάλα, αγαπούν την ομάδα και μεμονωμένα αν θελήσει κανείς θα πάει στο γήπεδο».
Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα:

«Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, ξεπεράσαμε το πρώτο παιχνίδι που πάντα είναι δύσκολο, ιδιαίτερα για τον γηπεδούχο, οι προπονητές και τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά και όλοι αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία το αυριανό παιχνίδι».
Για την εμπλοκή του Μπάνε Πρέλεβιτς στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και η απόφαση του Μπάνε να μπει στην ΠΑΕ είναι κάτι θετικό, διότι δείχνει την ενότητα όλων των τμημάτων. Άλλωστε επιφανείς και καλοί ΠΑΟΚτσήδες δεν περισσεύουν και θα χαιρόμαστε διπλά τώρα που ο Μπάνε μπαίνει στα κοινά της ΠΑΕ. Η εμπειρία των ανθρώπων από τον αθλητισμό και το μέγεθος της καριέρας τους στον ΠΑΟΚ, τους επιτρέπει να βοηθούν από οποιοδήποτε πόστο».
Όσο για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την έφεση του Άρη, τόνισε:
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ κράτησε χαμηλά τους τόνους, αντιμετώπισε ψύχραιμα το θέμα, πάντα εμείς σεβόμαστε τα δικαιοδοτικά όργανα του ΕΣΑΚΕ και τη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: