Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Παπαϊωάννου: «Με κέρδισε ο Αθανασιάδης»

Στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη φιλοξενήθηκε το μέλος της "ΓΕΝΕΣΙΣ", Ντίμης Παπαϊωάννου, ο οποίος θα είναι στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, για τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ντίμης Παπαϊωάννου είπε τα εξής: "Άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και ειδικά του Άρη, καλό θα είναι περισσότερο να δουλεύουν παρά να μιλούν. Αυτό συμβαίνει και στη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι από τα στοιχεία που μου αρέσει στον κ. Αθανασιάδη ο οποίος ακολουθεί μια πολύ σωστή πολιτική".

Σχετικά με την απόφαση του να συμμετάσχει στο ψηφοδελτίου του προέδρου της ΠΑΕ Άρη, Θανάση Αθανασιάδη, ανέφερε:

"Είχα αποφασίσει, μετά από δεκαοκτώ χρόνια που ήμουν παράγοντας, να μην ασχοληθώ άλλο. Είχα κουραστεί πραγματικά. Η αγάπη μου όμως για τον Άρη μου άλλαξε τη γνώμη, ειδικά μετά και από τις συζητήσεις που έχω κάνει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Η πρόταση που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του ήταν πραγματικά τιμή για μένα. Ποτέ δεν έφυγα μακριά από τον Άρη. Πάντα ήμουν κοντά στον σύλλογο. Μαζί με τον Ηλία Πόππη είδαμε ότι μπορούμε να βάλουμε ένα «λιθαράκι» στην προσπάθεια της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αποτελείται από ανθρώπους που ξεκίνησαν από την κερκίδα ως φίλαθλοι και κατέληξαν να ασχολούνται με τα θέματα της ομάδας. Ο πρόεδρος πραγματικά με έπεισε. Είδα ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας. Εύχομαι να ενώσουμε τις δυνάμεις και να κάνουμε τον καλύτερο για τον Άρη. Μέσα από τη δουλειά και τις πολλές ώρες καθημερινής δουλειάς, έχει μεγάλη σημασία να βγαίνει το απαιτούμενο έργο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο της διοίκησης του Άρη.
Καλό είναι πάντα να συμμετέχουν σε τέτοια εγχειρήματα καινούργιοι άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να πουν τη γνώμη τους και να βοηθήσουν όσο μπορούν και μακάρι σε δύο χρόνια να υπάρξουν καινούργιοι άνθρωποι ώστε η προσπάθεια που γίνεται να είναι πιο ξεκούραστη για όλους. Το σημαντικό είναι αυτές τις δύσκολες εποχές ο Άρης να αποτελείται από σωστούς ανθρώπους".

Όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν τον ίδιο και τον Ηλία Πόππη να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, ανέφερε:
"Εμείς πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και όλο αυτό βγαίνει από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Δεν είναι εύκολο να διοικείς μια ομάδα σαν τον Άρη όταν οι εποχές που διανύουμε είναι οικονομικά δύσκολες. Παρόλα αυτά όμως ο Άρης έχει συσπείρωση. Υπάρχει μια διοίκηση που είναι τίμια και δουλεύει ακατάπαυστα. Οι αποφάσεις παίρνονται κοινά και όλοι αγωνίζονται για το καλό της ομάδας. Αυτοί είναι οι λόγοι που με έπεισαν να συμμετέχω στην προσπάθεια της διοίκησης. Ο Άρης είναι πρωτοποριακός. Αυτό φαίνεται από τις ιδέες που υπάρχουν και φυσικά από τη Λέσχη Φίλων Άρη. Δεν ασχολείται κανένας με την καρεκλά. Όλους τους ενδιαφέρει μόνο το καλύτερο του Συλλόγου και μακάρι να υπάρξει και άλλο σχήμα στις εκλογές γιατί αυτό δείχνει υγεία".
Ερωτηθείς για τη "ΓΕΝΕΣΙΣ", της οποίας είναι και μέλος, η οποία ανέλαβε την ομάδα μπάσκετ του Άρη το 2003, σχολίασε: "Είμαστε μια παρέα που είμαστε φίλοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό, τον Άρη. Για αυτό είναι πετυχημένο μοντέλο. Μακάρι αυτό να μεταφερθεί και την ΠΑΕ η οποία είναι κοντά στο να το καταφέρει".

Για την ανακοίνωση-στήριξη της ΚΑΕ προς τον ίδιο αλλά και τον Ηλία Πόππη δήλωσε: "Αυτή η κίνηση δείχνει πόσο κοντά είμαστε με όλες τις διοικήσεις του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι".

Σχετικά με τα διάφορα αρνητικά σχόλια που ακούγονται από διάφορες πλευρές για τη διοίκηση της ομάδας και τη συμμετοχή του ίδιου στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανσιάδη, σχολίασε: "Δεν θέλω να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Όσα ακούγονται είναι από ένα άνθρωπο που έχει προσφέρει και αυτός στον Άρη και αναφέρομαι στον κ. Λάμπρο Σκόρδα. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Έχει την άποψη του και υπάρχει μια κόντρα του με τη διοίκηση. Δεν θέλω να την σχολιάσω, αλλά σίγουρα θέλω να τονίσω πως δεν πιέστηκα να συμμετέχω όπως είπε. Αν είναι δυνατόν να πιεστεί κάποιος για να μπει σε ένα διοικητικό σχήμα. Θέλω να συνεργαστώ με αυτή τη διοίκηση γιατί ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μόνο αυτό με ενδιαφέρει. Είναι αγνοί άνθρωποι, είναι τίμιοι και προσφέρουν στον Άρη. Αυτό θα κάνω και εγώ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα".
Τέλος ο Ντίμης Παπαϊωάννου κλείνοντας τη συζήτηση ανέφερε:
"Είναι πολύ σημαντικό στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση να υπάρχει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται. Ο Άρης ανήκει στον λαό του άρα αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα. Τα 8.500 μέλη βέβαια δεν αντιπροσωπεύουν το μεγαλείο του λαού του Άρη. Η Λέσχη όμως δουλεύει καλά σε αυτό τον τομέα και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται».

Παρέμβαση Δαμιανίδη: «Όλοι δίπλα τους»

Παρέμβαση στην εκπομπή πραγματοποίησε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, ο οποίος, αναφερόμενος στους Ντίμη Παπαϊωάννου και Ηλία Πόππη, δήλωσε: "Η χαρά που νιώθω προσωπικά αλλά και όλο το ΔΣ της ΚΑΕ Άρης είναι πολύ μεγάλη. Όταν το 2003 ξεκινήσαμε τη 'ΓΕΝΕΣΙΣ', ήμασταν όλοι φίλαθλοι του Άρη και πάνω από όλα είχαμε την ομάδα. Τα λόγια που είπε ο Ντίμης Παπαϊωάννου πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Άρη να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Είναι λόγια και σκέψεις που πρέπει να έχουν μέσα τους Όλα αυτά καταλήγουν σε ένα κοινό σκοπό που είναι το μεγαλείο του Συλλόγου που λέγεται Άρης. Αυτοί που προσπαθούν περισσότερο ή λιγότερο, όλοι το κάνουν για το καλό του Συλλόγου. Ο Άρης έχει παράγοντες που μπορεί να βασιστεί και οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης γιατί πολύ απλά δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από την ομάδα
Να ευχηθώ με πολύ μεγάλη χαρά ότι το καλύτερο. Ο Ντίμης Παπαϊωάννου και ο Ηλίας Πόππης είναι άνθρωποι που χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του Άρη. Έχουν διοικητική εμπειρία και πάνω από όλα έχουν μέσα τους συναίσθημα του να είναι Άρης.
Πρέπει να τους δοθεί πίστωση χρόνου. Είμαστε όλοι κοντά τους γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτό το Σύλλογο. Αισθάνονται τον Άρη σαν το σπίτι τους και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: