Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Τα δύο πλάνα του Φερέιρα για Τούμπα

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δοκίμασε δύο ενδεκάδες ενόψει του δύσκολου αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στο πρώτο σχήμα ο Κατσουράνης τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνα δίπλα στον Σαριέγκι με τους Γιώργο Ιωαννίδη και Λουκά Βύντρα στα άκρα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια.  

Αμυντικό χαφ ήταν  Ζιλμπερτο με τους Νίνη και Καραγκούνη μπροστά του σε πιο δημιουργικούς ρόλους. Την τριάδα της επίθεσης αποτελούσαν ο Σισέ στην κορυφή, ο Μαρίνος δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος αριστερά. Το δεύτερο πλάνο που έχει στο μυαλό του ο 65χρονος τεχνικός και το έδειξε λίγο στην προπόνηση, θέλει τον Κατσουράνη να αγωνίζεται στην κλασική του θέση στην μεσαία γραμμή και τον Μαρίνο να φεύγει από την επίθεση και να γυρίζει στην άμυνα. 

Πάντα στην διάταξη 4-3-3  ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Στέργος Μαρίνος δεξί μπακ, ο Γιώργος Ιωαννίδης αριστερό και το δίδυμό των στόπερ θα συνθέτουν οι Βύντρα και Σαριέγκι. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Ζιλμπέρο Κατσουράνης και Καραγκούνης. Δεξιά προς τα αριστερά Νίνης Σισέ και Χριστοδουλόπουλος. 

Το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα με τον Κατσουράνη στόπερ και λόγω της εμπειρίας του 32χρονου διεθνή άσου αλλά και γιατί ο Φερέιρα θέλει να έχει στα άκρα της άμυνας δύο «κανονικούς» αμυντικούς για να αναχαιτίσουν τον Βιεϊρίνια και όποιον άλλο παίξει από την άλλη μεριά του ΠΑΟΚ. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο το πρωί, όπου ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει με αγωνία να δει την κατάσταση του Σπυρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: