Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Σούμποτιτς: «Με σοβαρότητα…»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με το Μαρούσι, στην Αθήνα. Ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει την συγκεκριμένη λογική και χαρακτήρα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα του περασμένου Σαββάτου που την έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο.
Κι αυτό γιατί νέα ήττα αύριο για το σύνολο του Λευτέρη Σούμποτιτς θα ισοδυναμεί με αποκλεισμό από τη συνέχεια των φετινών πλέι οφ και συνάμα ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο τεχνικός της ομάδας του Άρη. Λευτέρης Σούμποτιτς στην δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά τόνισε: «Ο αυριανός αγώνας είναι ο σημαντικότερος της σεζόν γι΄ αυτό πάμε στην Αθήνα αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να στείλουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και κυρίως συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην αφήσουμε το Μαρούσι να επιβάλλει το ρυθμό του όπως έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι.
Δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα που δείξαμε το Σάββατο, είμαστε καλοί στις προπονήσεις και αυτό που μένει είναι να το δείξουμε στο γήπεδο. Είμαστε Άρης και πρέπει να παλέψουμε για την πρόκριση».
Από την πλευρά του ο διεθνής πλέι μέικερ του Άρη, Κώστας Σλούκας, επισήμανε: «Όπως ανέφερα και μετά το τέλος της αναμέτρησης το Σάββατο πάμε να παίξουμε έναν αγώνα χωρίς αύριο. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε το ερχόμενο Σάββατο στο Αλεξάνδρειο για να πάρουμε την πρόκριση.
Έχουμε πεισμώσει με την προηγούμενη εμφάνισή μας καθώς δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και εμάς τους ίδιους. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να παλεύουμε σε κάθε φάση για να κερδίσουμε».
Τέλος, η αποστολή του Άρη είναι να ταξιδεύσει για την Αθήνα το απόγευμα στις 18:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: