Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Pregame: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (21:45)

Με στόχο το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ», Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναμετρώνται στο «Καμπ Νου», στη ρεβάνς του 0-2 της Μαδρίτης. Οι Αθλητικοί Ψίθυροι, σας βάζουν στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης από νωρίς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων, με αυτή της Ρεάλ να έχει δύο μεγάλες εκπλήξεις, καθώς προτιμήθηκε ο Ιγκουαΐν αντί του Αντεμπαγιόρ και ο Κακά αντί του Οζίλ:

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Βαλντές, Άλβες, Μασκεράνο, Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Βίγια, Πέδρο, Μέσι

Ρεάλ Μαδρίτης (4-2-3-1): Κασίγιας, Αρμπελόα, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Ντιαρά, Ντι Μαρία, Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν



Πολύ δυνατή βροχή έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στη Βαρκελώνη. Όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί και την ώρα του ημιτελικού. Το βρεγμένο τερέν θα δημιουργήσει προβλήματα στους πολλούς τεχνίτες των δύο ομάδων.



Η αποστολή της Μπαρτσελόνα έφτασε στο γήπεδο περίπου 2 ώρες πριν το ματς.



Τις... ευχές του Σεσκ Φάμπρεγας έχουν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, με τον άσο της Άρσεναλ να αναρτά αφιέρωση για τον Ζεράρδ Πικέ στον λογαριασμό του στο Twitter, η οποία έγραφε: «Καλή επιτυχία αύριο μικρέ».
  

Ο Μουρίνιο θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό από το ξενοδοχείο 

Ο Πιερλουίτζι Κολίνα θα είναι στο «Καμπ Νου»

Γνωρίζετε ότι:

* Το αποψινό ματς με τη Ρεάλ, θα είναι το 220ο στο Champions League για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα», έχουν 125 νίκες, 52 ισοπαλίες και 42 ήττες.

* Οι δύο ομάδες, παίζουν για όγδοη φορά αντίπαλες στο θεσμό, με τους Καταλανούς να μετρούν τρεις νίκες και τους Μαδριλένους δύο. Επίσης, δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. 

* Ο Λιονέλ Μέσι, χρειάζεται μόλις ένα τέρμα για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρουντ Φαν Νιστελρόι. Ο Ολλανδός είχε σημειώσει 12 γκολ σε μία χρονιά στο Champions League, με τον Αργεντινό να έχει πετύχει έντεκα φέτος.

* Για τους «μερένχες» οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά έχουν από έξι τέρματα έκαστος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: