Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Πλεξίδας: «Τιμή για τον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης»!!


pleksidas

Μία από τις ομάδες της Football League που πήρε την αδειοδότηση ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα. Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution» μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Πλεξίδας που ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρό Ζαγοράκη μιας και ο ΑΟΤ δήλωσε για δεύτερη του έδρα την Τούμπα για το νέο πρωτάθλημα. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας δήλωσε συγκεκριμένα: «Η εξέλιξη αυτή σίγουρα ήταν μία δικαίωση για τον ΑΟΤ».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο πρόεδρος των Τρικάλων δήλωσε: «Όντα κάποιος αναλαμβάνει πρόεδρος σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε καβαλήσει το καλάμι. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης έδειξε όμως ότι δίκαια βρίσκεται στην θέση αυτή, όχι επειδή βοήθησε τα Τρίκαλα αλλά επειδή έχει δείξει ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι. Είναι ένας πρόεδρος που πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ και η προσωπικότητα που έχει είναι πολύ διαφορετική από άλλους. Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση ο Θόδωρος Ζαγοράκης».
«Δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα να τα βρούμε και αυτό είναι υπέρ του σε σχέση με γειτονικές ομάδες που αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Για όλους τους Τρικαλινούς ο ΠΑΟΚ έχει πλέον ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους, ενώ προσωπικά για εμένα η καρδιά μου είναι με τον ΠΑΟΚ εδώ και μερικά χρόνια».
Όσον αφορα την πορεία των Τρικάλων φέτος ο Βαγγέλης Πλεξίδας τόνισε: «Τα Τρίκαλα έχουν κάνει μία πορεία εδώ και τέσσερα χρόνια. Θα είναι μία δικαιώση για τον ΑΟΤ αν πετούχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει κάτι εύκολο, ειδικά στην Β΄ Εθνική και αυτό που μπορεί να κρατήσει ψηλά την ομάδα είναι ο κόσμος που αγαπάει την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: