Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ραούλ: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο»

Η πρόκρισή για την Σάλκε στον τελικό του Champions League έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μετά την ήττα μέσα στην έδρα της από την Μάντσεστερ Γ. με 0-2, όμως ο Ραούλ ακόμα ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα του.
Ο Ισπανός επιθετικός της Σάλκε τόνιζε σε δηλώσεις του: «Στον επαναληπτικό όλα είναι πιθανά. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Ένα κερδισμένο πέναλτι, μία αποβολή. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Περιμέναμε διαφορετικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ωστόσο, είμαστε ευχαριστημένοι γιατί παίξαμε ανάλογα με τις δυνατότητες μας. Το μόνο που με ενόχλησε είναι ότι δεν κάναμε πολλές φάσεις για γκολ και το γεγονός ότι δεχτήκαμε δύο γκολ σε δύο λεπτά».
«Η πορεία μας έδωσε υπερηφάνια στους φιλάθλους της ομάδας. Προσπαθήσαμε και οι φίλαθλοι μας το αναγνωρίζουν αυτό και για αυτό το λόγο μας χειροκρότησαν στο τέλος του ματς. Θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας καλές εντυπώσεις απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και σε ένα μεγάλο γήπεδο με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: