Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Φιέστα με σαμπάνια και…πριμ!!

Το πάρτι για την κατάκτηση του κυπέλλου ξεκίνησε από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, συνεχίστηκε σε νυχτερινά μαγαζιά και κατέληξε στα… Σπάτα. Έστω και με δυο μέρες μετά τον τελικό. Οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων μετά το διήμερο ρεπό που πήραν ως επιβράβευση για την κούπα. Και τους περίμενε μια έκπληξη. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης τους υποδέχθηκε με σαμπάνια αλλά και με…πριμ. Βλέπετε, το Σάββατο μέσα στο μεθύσι της χαράς για την κατάκτηση του τροπαίου, δεν έγινε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα. Σήμερα όμως, ο Αδαμίδης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ, θα πάρουν μερίδιο από το πριμ των 350χιλιάδων Ευρώ, ασχέτως αν έπαιξαν στον τελικό ή αν βρισκόντουσαν στον πάγκο και ανεξάρτητα με την σχετική πρόβλεψη που υπάρχει στο κάθε συμβόλαιο. 

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΠΑΕ μοίρασε συγχαρητήρια τα οποία δεν αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο την νίκη στον τελικό, αλλά συνολικά για την πορεία της ομάδας στον θεσμό. «Αυτό το κύπελλο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Και αξίζετε συγχαρητήρια όχι μόνο για την νίκη σας στον τελικό, αλλά για όλη την πορεία σας στην διοργάνωση. Τώρα ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Και σ’ αυτόν τον στόχο πρέπει να επικεντρωθούμε» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: