Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Και πάλι... μπάλα στον Άρη με ελεύθερη είσοδο

Επιστροφή στη δράση για τον Άρη μετά 17 μέρες! Επίσημα η χρονιά τελείωσε στα Πηγάδια στις 17 Απριλίου, στον αγώνα με την Ξάνθη, αλλά ο Σάκης Τσιώλης ζήτησε να γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια προκειμένου να βγάλει οριστικά συμπεράσματα για το υλικό της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

 Η... εξεταστική των κίτρινων ξεκινάει από το απόγευμα της Τετάρτης στις 6 το απόγευμα κόντρα στη Βέροια στο πρώτο από τα τρία φιλικά που θα δώσουν μέχρι τις 13 Μαΐου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα γίνει χωρίς εισιτήριο, με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους, έστω και με αρκετές απουσίες. Για όσους φίλους της ομάδας θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα είναι ανοικτές οι θύρες 7 και 9.

Κόντρα στη Βέροια σίγουρα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Σηφάκης, Πρίττας και ο κλινήρης Ρονάλντο Γκιάρο.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια το ερχόμενο Σάββατο 7 Μαΐου την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ενώ την Παρασκευή 13 Μαΐου θα υποδεχθεί εκ νέου την Ξάνθη, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στην μνήμη του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ κι όλα τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της οικογένειας του νιγηριανού ποδοσφαιριστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: