Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η επιθυμία παραμονής του Καστίγιο «ταξίδεψε» μέχρι το Μεξικό

Η επιθυμία του Νέρι Καστίγιο να παραμείνει στον Άρη και την νέα αγωνιστική περίοδο έχει φτάσει μέχρι το... Μεξικό, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης της χώρας να φιλοξενούν εκτενή σχετικά ρεπορτάζ.

«Ο Νέρι Καστίγιο παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να μείνει με τον Άρη Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, στον σύλλογο που πήγε τον Ιανουάριο,  την ώρα που έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ της Ουκρανίας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Radio Formula, ενώ το Informador σημειώνει ότι: «Ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει στην Ελλάδα έχει κάνει τις καλύτερες στιγμές, θέλει να μείνει στην Super League, όπου τους τελευταίους μήνες ανέκτησε ένα μέρος της τον καλύτερο εαυτό του».

Στο Μεξικό αναπαράγουν επίσης, την πρωτοβουλία που θα αναλάβει ο αδελφός του Άλεξ Καστίγιο για να μεταβεί στην Ουκρανία, ώστε να διαπιστώσει ότι υπάρχει η προοπτική για μια επέκταση της μεταβίβασης, με δεδομένο ότι τελειώνει σε ένα χρόνο το συμβόλαιο με τη Σαχτάρ, καθώς και την πρόθεση του Άρη να καλύψει ένα συμβόλαιο μέχρι 500.000 ευρώ... εφόσον η σύμβαση μεταξύ της Σαχτάρ και του μεξικανικού τέλος μέχρι ένα έτος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: