Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πρέλεβιτς: «Σπουδαία δουλειά ο Θόδωρος»

Το προγραμματισμένο για χθες δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκε, εξαιτίας μιας ίωσης που ταλαιπώρησε τον Θόδωρο Ζαγοράκη, και θα πραγματοποιηθεί –εκτός απροόπτου- σήμερα. Οι Πρέλεβιτς, Χατζόπουλος και Ραπτόπουλος, θα προστεθούν στο «ασπρόμαυρο» διοικητικό σώμα, διευρύνοντας το διοικητικό συμβούλιο του Δικεφάλου. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί σήμερα στη 1 το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου θα πραγματοποιηθεί το δ.σ. και εν συνεχεία αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.
Το «Μ» επικοινώνησε χθες με τον «Τίγρη», ο οποίος δεν ήθελε να πει κάτι για το μέλλον, ωστόσο εξήρε την παρουσία του Θόδωρου Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ. «Έκανα μια κουβέντα το Σαββάτο με το Θόδωρο, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η δουλειά που έχει κάνει ο Ζαγοράκης είναι άξια σεβασμού. Φοβερά και σε αγωνιστικό και σε διοικητικό επίπεδο» τόνισε ο Πρέλεβιτς, ο οποίος συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Χρειάζεται στήριξη. Χωρίς να έχει η ομάδα ιδιοκτήτη που να βάζει λεφτά, ο Ζαγοράκης συνδύασε και τα δύο με απίστευτο τρόπο.
Κατάφερε να κάνει και παλιές πληρωμές, και να δώσει επιτυχίες στο αγωνιστικό, γιατί για μένα και η συμμετοχή στα πλέι οφ είναι επιτυχία. Δε χρειάζεται να πούμε τίποτε περισσότερο, εγώ είχα μια πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους που θα είναι στο δ.σ. της ΠΑΕ». Ερωτηθείς σχετικά για το μπάσκετ, απάντησε: «Ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να χαθώ από το μπάσκετ. Όποτε είμαι στη Θεσσαλονίκη θα είμαι στο «Παλατάκι». Θα μπορέσουμε να πούμε πολλά περισσότερα και για το μπάσκετ και για το ποδόσφαιρο, αφού τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, γιατί τώρα είναι η πιο σημαντική περίοδος της χρονιάς και για τα δύο, με αγώνες πλέι οφ».Πηγη Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: