Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δεν έβγαλε φανέλες στη μπουτίκ!!

Το πρωτάθλημα τελείωσε και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ δεν είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν την αυθεντική φανέλα της ομάδας.
Δεν έβγαλε φανέλες στη μπουτίκ
Ερωτηματικό προκαλεί στους φίλους των «βυσσινί», γιατί στην μπουτίκ του συλλόγου, που βρίσκεται στο «AEL FC ARENA», δεν υπήρχαν καθόλη την διάρκεια της σεζόν, οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας προς πώληση. Στη βιτρίνα του "Vissini Store" υπαρχούν οι φετινές φανέλες των παικτών, Νταμπίζα, Βενετίδη, Μετίν και Κουζέν, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να τις προμηθευτεί.
Είναι απορροίας άξιο το επίσημο κατάστημα μιας εμπορικής ομάδας, όπως η ΑΕΛ, να δείχνει τέτοια ανοργανωσιά σε μια χρονιά που η ομάδα μπήκε στο καινούργιο της σπίτι. Πολλοί έκαναν λόγο, ότι αυτό έγινε με αφορμή την αργοπορία εύρεσης χορηγού στη φανέλα, όμως θα μπορούσαν κάλλιστα να πουλήσουν τη φανέλα για αρχή... χωρίς χορηγό.
Ως γνωστόν, αυτό πράττουν όλες οι ομάδες που κλείνουν χορηγό μετά την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Ήταν μια απώλεια για το εμπορικό κομμάτι της «Βασίλισσας του θεσσαλικού κάμπου», καθώς θα αποτελούσαν είδος αγοράς για μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, ένα ακόμα λάθος που χρεώνεται η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Πηγή: aelole.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: