Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πωλήσεις και... Τσάμπιονς Λιγκ!!

Τη δημιουργία μίας ομάδας ικανή να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, και να διεκδικήσει με αξιώσεις το επόμενο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ υποσχέθηκε στους οπαδούς της ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» έθεσε ως βασικό στόχο την συμμετοχή της ομάδας στην κορυφαία τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν ο οποίος, ωστόσο, θα κατακτηθεί, μόνο αν γίνουν κάποιες «θυσίες».

 «Σίγουρα κάποιοι παίκτες μας θα πωληθούν για χάρη του Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος», δήλωσε ο Γκαλιάνι και πρόσθεσε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να μειώσουμε την ομάδα μας, καθώς οι 31 παίκτες είναι πάρα πολλοί. Πρέπει να γίνουν 25 ή έστω 26».

Εκτός από την μείωση του ρόστερ, στη Μίλαν σκοπεύουν να ανοίξουν σύντομα τον φάκελο με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι.
«Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Θα το κάνουμε μόλις κατακτήσουμε τον στόχο μας (σ.σ. πρωτάθλημα). Όσον αφορά τον Ζέεντορφ, θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή».

Οι «ροσονέρι» χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στις τελευταίες αγωνιστικές για να «σφραγίσει» τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: