Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Με «δίδυμο» Ντρογκμπά-Τόρες κόντρα στην Μάντσεστερ!!

Με αμείωτη ένταση και ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Τσέλσι εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι «μπλε» θέλουν να εμφανιστούν απόλυτα έτοιμοι και διαβασμένοι κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους», καθώς σε περίπτωση νίκης θα τους «πιάσουν» στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και η υπόθεση του φετινού τίτλου θα πάρει «φωτιά» για τα… καλά!

Μιλώντας στην αγγλική εφημερίδα «Mirror», ο προπονητής της Τσέλσι, Κάρλο Αντσελότι, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει, ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι φαβορί για την επίθεση της ενδεκάδας του είναι το «δίδυμο» Ντιντιέ Ντρογκμπά και Φερνάντο Τόρες.

«Περιμένω την επόμενη προπόνηση. Για 60 λεπτά (σ.σ. κόντρα στην Τότεναμ), οι Ντρογκμπά και Τόρες συνδυάστηκαν αρκετά καλά. Όμως ο Τόρες κουράστηκε λιγάκι, γι’ αυτό τον αντικατέστησα με τον Καλού και προσπάθησα να δημιουργήσω περισσότερο χώρο για επίθεση», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

«Το σχήμα δεν είναι τόσο σημαντικό, όσο ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείς τους παίκτες και τους συνδυάζεις μεταξύ τους. Επίσης είναι σημαντικό να έχεις παίκτες σε άριστη κατάσταση. Αν θέλεις να κερδίσεις εκεί, πρέπει να έχεις ένταση», κατέληξε ο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: