Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Άρης-ΠΑΟΚ, πράξη τέταρτη (19:00)

Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των μικρών τελικών μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί σήμερα στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Οι «κίτρινοι» έχουν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» μπροστά στο κοινό τους την υπόθεση Ευρωλίγκα, καθώς απέκτησαν το προβάδισμα κάνοντας break στην έδρα του ΠΑΟΚ την περασμένη Τετάρτη κι έτσι βρίσκονται μια νίκη μακριά από το 3-1.
Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ασφαλώς θα κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη, προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και να οδηγήσει τη σειρά σε πέμπτο (και τελευταίο) παιχνίδι, το οποίο -αν χρειαστεί- θα διεξαχθεί και πάλι στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας.
Ο προπονητής του Άρη Λευτέρης Σούμποτιτς, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, υπολογίζει κανονικά στον Χρήστο Ταπούτο που επέστρεψε στα πλάνα του, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Μπρένταν Γουίντερς, που επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη, ο Σούλης Μαρκόπουλος, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού ο Ρόουλ Μάρσαλ προπονήθηκε κανονικά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: