Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Δεν υπάρχει Τουρκία για τον Σκόκο!!

Μπορεί οι Τούρκοι να επιμένουν πως ο Νάτσο Σκόκο την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της Εσκισεχίρ. Μπορεί τελευταίως, να θεωρούν ως δεδομένη ακόμα και την συμφωνία.

Όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όχι μόνο διότι ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει καν προχωρήσει σε μια επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ. Αλλά κυρίως διότι ο Νάτσο Σκόκο δεν θέλει ούτε να ακούει για το ενδεχόμενο μετακόμισης στο γειτονικό πρωτάθλημα. Εκείνο που έλεγε ο Αργεντινός στο περιβάλλον του, είναι πως αν φύγει από την ΑΕΚ θα ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Όπου βήμα παραπάνω, βάλτε την μετακόμιση στο ιταλικό ή ακόμα και το γερμανικό πρωτάθλημα. Και μάλιστα αυτή η φιλοδοξία του Σκόκο, βγάζει ενδεχομένως και εκτός…συναγωνισμού και τους «μνηστήρες» του Αργεντινού από την Ρωσία. Παρόλο που αν μια ομάδα όπως είναι η Ζενίτ, με μόνιμη παρουσία στο Τσάμπιονς λιγκ, κατέθετε πρόταση, ενδεχομένως ο ποδοσφαιριστής να το έβλεπε διαφορετικά. Το ίδιο ίσως ισχύει και για μια από τις κλασικές δυνάμεις του τουρκικού ποδοσφαίρου. Όπως η Φενέρ ή η Γαλατά. Γενικά όμως, ο Σκόκο δεν θέλει να ακούει ούτε για την Τουρκία, ούτε για την Ρωσία.

Όσο για την ΑΕΚ, περιμένει να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ μια πρόταση η οποία να καλύπτει τις απαιτήσεις που έχει θέσει. Οι κιτρινόμαυροι δεν θέλουν να πέσουν κάτω από τα 2,5 εκατομμύρια Ευρώ. Ήδη έχουν απορριφθεί δυο προτάσεις που ήταν ανάξιες λόγου, καθώς ήταν εξαιρετικά χαμηλές.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: