Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Τέβες: «Δεν θα ξαναγυρίσω»

Όταν έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Κάρλος Τέβες θα φύγει από την Αγγλία και δεν θα ξαναγυρίσει όπως ο ίδιος δήλωσε, επειδή θέλει να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.
Ο Αργεντινός τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα μείνει στους «πολίτες» ή αν θα αποχωρήσει, αλλά ο μόνος λόγος για τον οποίο θα αποφάσιζε να παραμείνει στο Μάντσεστερ είναι ο Σεΐχης Μανσούρ. «Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει κάνει πολλές θυσίες για να με κρατήσει και αν τελικά μείνω θα είναι για χάρη του. Με έφερε στην ομάδα, θέλει να με κρατήσει, αλλά παράλληλα μου είπε ότι μπορώ να κάνω ό,τι θέλω για να είναι ευτυχισμένος. Μου είπε: “Μπορείς να φύγεις αν το θέλεις”», δήλωσε ο άσος της Σίτι.
Η οικογένεια του Τέβες ζει στην Αργεντινή κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ο ίδιος θέλει να βρίσκεται κοντά στις δύο του κόρες και την οικογένειά του. «Πολλοί νομίζουν ότι τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις δύο μου κόρες και την οικογένειά μου. Δεν έχει να κάνει με το Μάντσεστερ, αλλά όταν λήξει το συμβόλαιό μου τότε θα φύγω και δεν θα επιστρέψω ούτε για διακοπές», τόνισε ο Αργεντινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: