Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι πράκτορες του εχθρού!!

Η επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, από επώνυμο φίλο της ομάδας που προτιμά να μη δημοσιευτεί εδώ το όνομά του, ήταν αληθινός καταπέλτης.
Οι πράκτορες του εχθρού
Εγκαλούσε τους Αγγελόπουλους με σκληρά λόγια για την ανοχή τους απέναντι στα αηδιαστικά πανό, για τα εμετικά συνθήματα, για το «γήπεδο-Βαγδάτη», για την αδράνεια των σακιουριτάδων, για τη μαύρη αγορά, για την ατμόσφαιρα βόθρου.
Και κατέληγε με την εξής, αθυρόστομη αλλά εύστοχη ερώτηση: «Εκτός από αερολογίες, τι σκοπεύετε να κάνετε για να εξυγιανθεί αυτό το μπ***έλο προϊόν που μας προσφέρετε;
«Η ΚΑΕ έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί του, ίσως επειδή το e-mail είχε κοινοποιηθεί σε δημοσιογράφους του μη-οπαδικού τύπου. Και τον φλόμωσε στις αερολογίες χωρίς καμία υπόσχεση και χωρίς καμία ουσία. «Μαλάκας είμαι που ασχολούμαι, άδικα έχασα το χρόνο μου», μας είπε ο άνθρωπος.
Δεν έχει καταλάβει ο καημένος ότι οι βάρβαροι της κερκίδας είναι πλέον η πρώτη εξουσία στον ελληνικό αθλητισμό. Οι Αγγελόπουλοι φοβούνται τον όχλο όσο και ο απλός, φιλήσυχος φίλαθλος. Αλλωστε, οι φανατικότεροι των «γαύρων» τούς θεωρούν από νερόβραστους μέχρι... πράκτορες του εχθρού!
Πηγή: Ελευθεροτυπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: