Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Σχέση και με την κουνιάδα του ο Γκιγκς!

Το σέξι μοντέλο Ιμόγκεν Τόμας φαίνεται πως ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου... Όπως αποκαλύπτει αγγλικό ΜΜΕ, ο Ράιαν Γκιγκς διατηρεί ερωτικό δεσμό εδώ και 8 χρόνια με τη γυναίκα του αδερφού του!

Σχέση και με την κουνιάδα του ο Γκιγκς!
Οι αποκαλύψεις για την άστατη ερωτική ζωή του Ράιαν Γκιγκς δεν έχουν σταματημό: μετά από το σκάνδαλο που ξέσπασε με την εξάμηνη σχέση του με την πρώην "Miss Ουαλία" Ιμόγκεν Τόμας, τώρα ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο Νησί έχει μείνει άναυδος στο άκουσμα των νέων περιπετειών του.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα (5/6) της κυριακάτικης εφημερίδας "News Of The World", 37χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάτησε και με άλλη εκπρόσωπο του "ωραίου φύλλου" τη σύζυγό του: τη γυναίκα του αδερφού του!
"Ο ποδοσφαιριστής διατηρεί κρυφό δεσμό εδώ και οκτώ χρόνια με την 28χρονη κουνιάδα του Νατάσα. Στις 9 Απριλίου αυτού του έτους πέρασε μάλιστα μία νύχτα μαζί της.
Έβλεπε τη γυναίκα του αδερφού του πίσω από την πλάτη της γυναίκας του, Στέσι, τον καιρό που εκείνη ήταν έγγυος", είναι μερικά μόνο από τα γενονότα που καταγράφει το εν λόγω δημοσίευμα και το οποίο έρχεται να στριμώξει στα σχοινιά (για τα καλά αυτή τη φορά) τον Ουαλό εξτρέμ.
"Ηξερα ότι ήταν λάθος. Ήταν η χειρότερη δυνατή προδοσία. Προσπάθησα να το σταματήσω αλλά η σχέση μου με τον Ράιαν ήταν σαν εθισμός. Έκανα ό,τι μου έλεγε, δεν μπορούσα να αρνηθώ.
Εκείνος έβαζε τους όρους. Υπήρχαν συνεχείς κλήσεις, συνεχή μηνύματα, συνεχή ραντεβού. Ο Ράιαν δεν ήταν ποτέ ρομαντικός μαζί μου.
Η σχέση μας βασιζόταν αποκλειστικά στο σεξ", φέρεται να έχει εξομολογηθεί για τη σχέση της με τον Γκιγκς η νέα "πέτρα του σκανδάλου", όπως τα μετέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος του περιβάλλοντός της.
Το νέο παράνομο love-story του Γκιγκς έχει πάντως και άλλες "ζουμερές" λεπτομέρειες, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Διαβάστε μερικές:
* Η πρώτη φορά που γνώρισε ο Γκιγκς τη Νατάσα ήταν όταν εκείνη ήταν 20 ετών, σε ένα νυχτερινό κλαμπ του Μάντσεστερ.
* Τότε, είχε μόλις χωρίσει με τον πατέρα του πρώτου της παιδιού ενώ ο Γκιγκς ήταν αρραβωνιασμένος με τη νυν σύζυγό του, Στέσι.
* Το επόμενο βράδυ από την πρώτη τους γνωριμία, η Νατάσα συνάντησε και τον αδερφό του Ράιαν Γκιγκς, Ρόντρι.
* Η σχέση του Γκιγκς μαζί της ξεκίνησε από το 2003, αλλά το Μάιο του ίδιου έτους η Νατάσα ξεκίνησε να βγαίνει με τον αδερφό του.
* Το 2005 ο Ρόντρι έκανε πρόταση γάμου στη Νατάσα και ο Ράιαν ήταν πιθανό να γίνει ο κουμπάρος τους
* Η Νατάσα έμεινε έγγυος από τον Ρόντρι στο τέλος του 2005 αλλά τον Ιούνιο του 2006 πέρασε μία νύχτα με τον Ράιαν Γκιγκς.
* Ο αδερφός του Γκιγκς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την Νατάσα το 2010, με τον κουμπάρο να γίνεται πάντως ένας άλλος φίλος του ζευγαριού και όχι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: